Helyszíni felmérés kérése itt!

Időpontfoglalás

E-Spec Alarm

Közel 10 év tapasztalattal a szakmában. Biztonságtechnikai rendszerek széles választékával, személyre szabott megoldásokkal. Rendelkezésre állás rövid határidővel. Szerteágazó eszközismeret javítás, karbantartás terén.

Személyes célkitűzésünk:

  • minőségi rendszerelemek, megbízható eszközök, intelligens egységek alkalmazása, igényes, magas színvonalú szereléssel ötvözve a felhasználói igényekhez igazítva;
  • biztositani a tartós és stabil működést az Ügyfelek maximális elégedettsége érdekében;
  • azt a minőséget képviselni a piacon, ami hosszútávú együttműködéseket eredményez, őrzi és gyarapítja a vállalkozás presztízsét.

Nálunk a folyamatos továbbképzés és önfejlesztés garantálja a

„korszerű biztonságot”.

Villanyszerelés

Manapság az erős- és gyengeáramú rendszerek végeredményét is alapjában befolyásolja a megbízott villanyszerelő felkészültsége. Az egyre elterjedő épületautomatizálási feladatok, a megújuló energiaforrások használata, a széleskörű világitástechnikai eszközök választéka, a szerelvények folyamatos rotációja, a legkülönbözőbb rendeltetésű fogyasztók megjelenése a piacon minden eddiginél szerteágazóbb ismeretet igényel a szakemberektől. A tárgyi tudás megfelelő szinten tartása folyamatos tájékozódást és önképzést kíván meg. Ezért a sokrétű feladatok megoldását a komplexitásban látjuk, aminek alappillére a kornak megfelelő szakértelem az erős- és gyengeáramú rendszerek tekintetében egyaránt.

Ajánlatkérés

Szolgáltatások

"Nézzen szét nálunk!"

Tovább

Ajánlatkérés

Szolgáltatástípus
Foglaljon időpontot helyszíni felmérésre, hogy személyre szabott biztonságtechnika kerüljön telepítésre.

Helyszíni felmérés időpontfoglalás

Miért fontos a személyes egyeztetés?

Ha új ingatlant épít vagy építtet, akkor különösen hangsúlyos az előrelátás, nehogy megfeledkezzen a szükséges biztonságtechnika kiépítéséről (az utólagos szerelés egy kész épületben az esztétika megőrzése mellett sokkal költségesebb lehet). Ha gondoskodott vagyonvédelemről, de nem a megfelelő emberrel konzultált, előfordulhat, hogy rosszul készítik  elő a tervezett rendszerek kiépítését. Megfelelő koordinálás nélkül a különböző rendeltetésű, műszaki paraméterű, vezetékigényű eszközök nem az optimális helyükre, szerelési magasságukba lesznek elhelyezve, esetleg figyelmen kívül esik a részegységek helyszükséglete vagy a kész védelem villamos energiaigénye stb. Egy kész épületben is minden további nélkül kivitelezhető az elektronikus vagyonvédelem, meglehet a helyszín sajátosságaitól függően kompromisszumot kell kötni. Legtöbbször van lehetőség rejtve, esztétikusan elhelyezni a vezetéknyomvonalakat és a vezetékeket, de előfordulhat, hogy látható helyen kábelcsatorna, védőcső felszerelése szükséges a kábelek elvezetéséhez. Ha egyáltalán nem megoldható a pótlólagos vezetékelés, akkor vezeték nélküli, rádiós eszközök alkalmazásával áthidalhatók a nehézségek. Érdemes tehát egy megbeszélést beiktatni bármilyen helyszínen, bármilyen feladatról is legyen szó.

Időpontfoglalás