Ha felkeltettük érdeklődését és szeretne még többet megtudni, kérjen személyes konzultációt!
Időpontfoglalás

Kapu automatizálás

Kapuautomatika, kapu automatizálás

Kétszárnyútoló- és úszókapuk automatizálása a teljesebb kényelem érdekében. Strapabíró, hosszú élettartamú eszközök alkalmazása minden kapura.

Automata sorompók telepítése, javítása, karbantartása. 

Rendszámfelismerő rendszerek vagy más külső vezérlések telepítése.

Ajánlatkérés

Tudta?

Az automata kapukat nem csak távirányítóval vezérelhetjük. Akár mobileszközről távolról, akár más biztonságtechnikai rendszerrel összekötve teljesen automatizálhatjuk nyitásukat, zárásukat.

Gyakorlati szempontból...

fontos:

  • a kapuszárny(ak) mérete, anyaga, felépítése (pl. kovácsolt vas, lemez,) és megközelítőleges súlya,
  • a legközelebbi áramforrás távolsága,
  • a vezérlés típusa (távirányító/db/, nyomógomb vagy egyéb külső rendszertől érkező jel).

Ajánlatkérés

Szolgáltatástípus
Foglaljon időpontot helyszíni felmérésre, hogy személyre szabott biztonságtechnika kerüljön telepítésre.

Helyszíni felmérés időpontfoglalás

Miért fontos a személyes egyeztetés?

Ha új ingatlant épít vagy építtet, akkor különösen hangsúlyos az előrelátás, nehogy megfeledkezzen a szükséges biztonságtechnika kiépítéséről (az utólagos szerelés egy kész épületben az esztétika megőrzése mellett sokkal költségesebb lehet). Ha gondoskodott vagyonvédelemről, de nem a megfelelő emberrel konzultált, előfordulhat, hogy rosszul készítik  elő a tervezett rendszerek kiépítését. Megfelelő koordinálás nélkül a különböző rendeltetésű, műszaki paraméterű, vezetékigényű eszközök nem az optimális helyükre, szerelési magasságukba lesznek elhelyezve, esetleg figyelmen kívül esik a részegységek helyszükséglete vagy a kész védelem villamos energiaigénye stb. Egy kész épületben is minden további nélkül kivitelezhető az elektronikus vagyonvédelem, meglehet a helyszín sajátosságaitól függően kompromisszumot kell kötni. Legtöbbször van lehetőség rejtve, esztétikusan elhelyezni a vezetéknyomvonalakat és a vezetékeket, de előfordulhat, hogy látható helyen kábelcsatorna, védőcső felszerelése szükséges a kábelek elvezetéséhez. Ha egyáltalán nem megoldható a pótlólagos vezetékelés, akkor vezeték nélküli, rádiós eszközök alkalmazásával áthidalhatók a nehézségek. Érdemes tehát egy megbeszélést beiktatni bármilyen helyszínen, bármilyen feladatról is legyen szó.

Időpontfoglalás