Ha felkeltettük érdeklődését és szeretne még többet megtudni, kérjen személyes konzultációt!
Időpontfoglalás

Beléptető rendszerek

Beléptető rendszerek

A beléptető rendszerek meghatározott módon korlátoznak egy adott területre történő bejutást. Feladatuk a legegyszerűbb elektromechanikai védelemtől indul, és az adatbázisban rögzített ki-be irányú mozgások, összetett, személyre vagy területre vonatkozó kimutatások készítéséig is terjedhet. Ebből kifolyólag a választott eszköz lehet:

  • egyszerűbb, adatrögzítés nélküli, ami valamilyen azonosítóval (kód, kártya, biometrikus azonosító) történő beléptetésre szolgál, mintegy elektromechanikus védelmet biztosítva egy-egy ajtóra;
  • és összetettebb rendszer, amely képes be- és kilépések adatainak tárolásra, több ajtó kezelésére, felhasználók korlátozására területek, időzónák, különböző logikák szerint, és képes időközönként riportokat készíteni bent töltött időről, rendszereseményekről stb.

 

Ajánlatkérés

Természetesen...

a beléptető rendszer kombinálható riasztó- és kamerarendszerrel egyaránt. Teljesen egyedi, a megrendelői igényekhez igazított konstrukciók létrehozása lehetséges.

Ajánlatkérés

Szolgáltatástípus
Foglaljon időpontot helyszíni felmérésre, hogy személyre szabott biztonságtechnika kerüljön telepítésre.

Helyszíni felmérés időpontfoglalás

Miért fontos a személyes egyeztetés?

Ha új ingatlant épít vagy építtet, akkor különösen hangsúlyos az előrelátás, nehogy megfeledkezzen a szükséges biztonságtechnika kiépítéséről (az utólagos szerelés egy kész épületben az esztétika megőrzése mellett sokkal költségesebb lehet). Ha gondoskodott vagyonvédelemről, de nem a megfelelő emberrel konzultált, előfordulhat, hogy rosszul készítik  elő a tervezett rendszerek kiépítését. Megfelelő koordinálás nélkül a különböző rendeltetésű, műszaki paraméterű, vezetékigényű eszközök nem az optimális helyükre, szerelési magasságukba lesznek elhelyezve, esetleg figyelmen kívül esik a részegységek helyszükséglete vagy a kész védelem villamos energiaigénye stb. Egy kész épületben is minden további nélkül kivitelezhető az elektronikus vagyonvédelem, meglehet a helyszín sajátosságaitól függően kompromisszumot kell kötni. Legtöbbször van lehetőség rejtve, esztétikusan elhelyezni a vezetéknyomvonalakat és a vezetékeket, de előfordulhat, hogy látható helyen kábelcsatorna, védőcső felszerelése szükséges a kábelek elvezetéséhez. Ha egyáltalán nem megoldható a pótlólagos vezetékelés, akkor vezeték nélküli, rádiós eszközök alkalmazásával áthidalhatók a nehézségek. Érdemes tehát egy megbeszélést beiktatni bármilyen helyszínen, bármilyen feladatról is legyen szó.

Időpontfoglalás