Ha felkeltettük érdeklődését és szeretne még többet megtudni, kérjen személyes konzultációt!
Időpontfoglalás

Kaputelefon bekötés, szerelés

Kaputelefon bekötés, szerelés

A kaputelefon manapság leggyakrabban az egyszerű vezetékes és a vezeték nélküli csengő helyettesítője, de számos egyéb funkcióval is rendelkezik. Figyelemfelhívó hangjelzésén túl a lakásunkból kommunikálhatunk a hozzánk érkezővel, és videókapcsolaton keresztül láthatjuk, valójában ki is keres bennünket. Kevés kiegészítéssel kényelmesen, biztonságosan bentről be tudjuk engedni a látogatót a zárt kapun. Ezeken az alapkészülékeken túl léteznek olyan rendszerek is, amelyek segítségével az említett folyamatot anélkül is megtehetjük, hogy fizikálisan otthon tartózkodnánk. A távoli elérés révén mobilapplikáción keresztül láthatjuk és beszélhetünk is a csengetővel. Ez akkor különösen hasznos, ha pl. a postás keres minket, vagy ha távollétünk ideje alatt valamilyen nem várt, de fontos megkeresés történik.

 

Ajánlatkérés

Természetesen…

sok egyéb opció is a rendelkezésünkre áll a felmerülő igényekhez igazítva

(pl. kamerarendszerhez csatolás, beléptető funkció, nagyobb rendszereknél másik lakáskészülék felhívása stb.).

 

Gyakorlati szempontból...

választhatunk egyszerű audio, audio és videó kapcsolatra képes, illetve távolról is kezelhető kaputelefont.

Rugalmasan, a lakás különböző pontjain is van lehetőségünk a hozzánk érkező bejelentkezésének fogadására több beltéri készülék elhelyezésével.

Végezetül azt kell átgondolnunk, hogy szeretnénk-e összehangolni kaputelefonunkat kiskapu és/vagy más automata kapu nyitásával.

Ajánlatkérés

Szolgáltatástípus
Foglaljon időpontot helyszíni felmérésre, hogy személyre szabott biztonságtechnika kerüljön telepítésre.

Helyszíni felmérés időpontfoglalás

Miért fontos a személyes egyeztetés?

Ha új ingatlant épít vagy építtet, akkor különösen hangsúlyos az előrelátás, nehogy megfeledkezzen a szükséges biztonságtechnika kiépítéséről (az utólagos szerelés egy kész épületben az esztétika megőrzése mellett sokkal költségesebb lehet). Ha gondoskodott vagyonvédelemről, de nem a megfelelő emberrel konzultált, előfordulhat, hogy rosszul készítik  elő a tervezett rendszerek kiépítését. Megfelelő koordinálás nélkül a különböző rendeltetésű, műszaki paraméterű, vezetékigényű eszközök nem az optimális helyükre, szerelési magasságukba lesznek elhelyezve, esetleg figyelmen kívül esik a részegységek helyszükséglete vagy a kész védelem villamos energiaigénye stb. Egy kész épületben is minden további nélkül kivitelezhető az elektronikus vagyonvédelem, meglehet a helyszín sajátosságaitól függően kompromisszumot kell kötni. Legtöbbször van lehetőség rejtve, esztétikusan elhelyezni a vezetéknyomvonalakat és a vezetékeket, de előfordulhat, hogy látható helyen kábelcsatorna, védőcső felszerelése szükséges a kábelek elvezetéséhez. Ha egyáltalán nem megoldható a pótlólagos vezetékelés, akkor vezeték nélküli, rádiós eszközök alkalmazásával áthidalhatók a nehézségek. Érdemes tehát egy megbeszélést beiktatni bármilyen helyszínen, bármilyen feladatról is legyen szó.

Időpontfoglalás