Ha felkeltettük érdeklődését és szeretne még többet megtudni, kérjen személyes konzultációt!
Időpontfoglalás

Tűzjelző rendszer tervezés és kivitelezés

Tűzjelző rendszer tervezés, kivitelezés

A beépített tűzjelző rendszerek legtöbbször kötelezés, jogszabályi előírás miatt kerülnek beszerelésre, és csak ritkábban önkéntes alapon. A szigorú szabályozások miatt minden esetben a terveztetés az első lépés.

Ajánlatkérés

Értelemszerűen…

attól, hogy nem vonatkozik ránk hatósági kötelezés, dönthetünk úgy, hogy szeretnénk tűzvédelmi szempontból is biztonságban tudni életünket és értékeinket, ezért felszerelhetünk érzékelő eszközöket a védendő helyekre. Léteznek riasztórendszerhez, illeszthető füst-, hő-, gáz-, szén-monoxid érzékelők, amelyekkel hatékonyan előzhetjük meg az esetleges káreseményeket.

Ajánlatkérés

Szolgáltatástípus
Foglaljon időpontot helyszíni felmérésre, hogy személyre szabott biztonságtechnika kerüljön telepítésre.

Helyszíni felmérés időpontfoglalás

Miért fontos a személyes egyeztetés?

Ha új ingatlant épít vagy építtet, akkor különösen hangsúlyos az előrelátás, nehogy megfeledkezzen a szükséges biztonságtechnika kiépítéséről (az utólagos szerelés egy kész épületben az esztétika megőrzése mellett sokkal költségesebb lehet). Ha gondoskodott vagyonvédelemről, de nem a megfelelő emberrel konzultált, előfordulhat, hogy rosszul készítik  elő a tervezett rendszerek kiépítését. Megfelelő koordinálás nélkül a különböző rendeltetésű, műszaki paraméterű, vezetékigényű eszközök nem az optimális helyükre, szerelési magasságukba lesznek elhelyezve, esetleg figyelmen kívül esik a részegységek helyszükséglete vagy a kész védelem villamos energiaigénye stb. Egy kész épületben is minden további nélkül kivitelezhető az elektronikus vagyonvédelem, meglehet a helyszín sajátosságaitól függően kompromisszumot kell kötni. Legtöbbször van lehetőség rejtve, esztétikusan elhelyezni a vezetéknyomvonalakat és a vezetékeket, de előfordulhat, hogy látható helyen kábelcsatorna, védőcső felszerelése szükséges a kábelek elvezetéséhez. Ha egyáltalán nem megoldható a pótlólagos vezetékelés, akkor vezeték nélküli, rádiós eszközök alkalmazásával áthidalhatók a nehézségek. Érdemes tehát egy megbeszélést beiktatni bármilyen helyszínen, bármilyen feladatról is legyen szó.

Időpontfoglalás