A szakértelmünk rendelkezésére áll!
Időpontfoglalás

Villanyszerelés

Családi házak és lakások teljeskörű villanyszerelése

Háztartási villamos készülékek bekötése, beüzemelése (bojlerek, tűzhelyek, sütők)

Elektromos hálózatok felújítása (vezetékelés korszerűsítése, szerelvények cseréje, biztosítéktábla cseréje, kötések felülvizsgálata, szabványosítása)

Hálózatbővítés (melléképületek, kertvilágítás stb.)

Hibaelhárítás

 

Ajánlatkérés

Villanyszerelés

Manapság az erős- és gyengeáramú rendszerek végeredményét is alapjában befolyásolja a megbízott villanyszerelő felkészültsége. Az egyre elterjedő épületautomatizálási feladatok, a megújuló energiaforrások használata, a széleskörű világitástechnikai eszközök választéka, a szerelvények folyamatos rotációja, a legkülönbözőbb rendeltetésű fogyasztók megjelenése a piacon minden eddiginél szerteágazóbb ismeretet igényel a szakemberektől. A tárgyi tudás megfelelő szinten tartása folyamatos tájékozódást és önképzést kíván meg. Ezért a sokrétű feladatok megoldását a komplexitásban látjuk, aminek alappillére a kornak megfelelő szakértelem az erős- és gyengeáramú rendszerek tekintetében egyaránt.

családi ház villanyszerelés árak megfizethetőencsaládi ház villanyszerelés árak kedvezményesen számolva

családi ház épület villanyszerelés árak megbízható kivitelezőktőlcsaládi ház épület villanyszerelés árak, modern kivitelezés

Ajánlatkérés

Szolgáltatástípus
Foglaljon időpontot helyszíni felmérésre, hogy személyre szabott biztonságtechnika kerüljön telepítésre.

Helyszíni felmérés időpontfoglalás

Miért fontos a személyes egyeztetés?

Ha új ingatlant épít vagy építtet, akkor különösen hangsúlyos az előrelátás, nehogy megfeledkezzen a szükséges biztonságtechnika kiépítéséről (az utólagos szerelés egy kész épületben az esztétika megőrzése mellett sokkal költségesebb lehet). Ha gondoskodott vagyonvédelemről, de nem a megfelelő emberrel konzultált, előfordulhat, hogy rosszul készítik  elő a tervezett rendszerek kiépítését. Megfelelő koordinálás nélkül a különböző rendeltetésű, műszaki paraméterű, vezetékigényű eszközök nem az optimális helyükre, szerelési magasságukba lesznek elhelyezve, esetleg figyelmen kívül esik a részegységek helyszükséglete vagy a kész védelem villamos energiaigénye stb. Egy kész épületben is minden további nélkül kivitelezhető az elektronikus vagyonvédelem, meglehet a helyszín sajátosságaitól függően kompromisszumot kell kötni. Legtöbbször van lehetőség rejtve, esztétikusan elhelyezni a vezetéknyomvonalakat és a vezetékeket, de előfordulhat, hogy látható helyen kábelcsatorna, védőcső felszerelése szükséges a kábelek elvezetéséhez. Ha egyáltalán nem megoldható a pótlólagos vezetékelés, akkor vezeték nélküli, rádiós eszközök alkalmazásával áthidalhatók a nehézségek. Érdemes tehát egy megbeszélést beiktatni bármilyen helyszínen, bármilyen feladatról is legyen szó.

Időpontfoglalás